A kedvenc kozmetikusunkat megleptük egy új babakocsival

Már évek óta ugyanahhoz a kozmetikushoz járok, hiszen mindig meg voltam, illetve meg vagyok elégedve a munkájával. Ráadásul, már amikor bejelentkezem hozzá, tudom, hogy azt fogom kapni a pénzemért, amire vágyom.

Például több ismerősöm is panaszkodott még anno, hogy amikor elmegy arctisztításra, akkor még csúnyább lesz a bőre, mint volt. Nagyon piros lesz, fáj is nekik, és pár napom belül még nagyobb pattanások lesznek rajtuk, mint voltak. Nekem sosem volt ilyen gondom, mivel az én kozmetikusom nagyon ügyes, és megfelelő ideig gőzöli az arcomat, hogy kitáguljanak a pórusaim. Amióta ők is az én kozmetikusomhoz járnak, azóta nekik sincs hasonló jellegű problémájuk.

Most viszont abba a helyzetbe kerültem, hogy legalább egy évig új szakembert kell keresnem. Pedig ennyi év alatt már szinte a barátnőmmé is vált, hiszen egy csomó dolgot tudok róla, és ő is rólam. De az utóbbi alkalommal, amikor találkoztunk nagyon meglepett. Elmesélte, hogy babát vár, így már a nyolcadik hónaptól nem fog dolgozni, és ha nem is várja meg, míg a gyermeke betölti a két évet, az első évben mindenképp otthon szeretne vele lenni. Ez egy olyan dolog, amivel nem akarok és nem is tudnék vitatkozni. Viszont arról fogalmam sem volt, hogy gyereket szeretnének. Elmesélte, hogy már egy jó ideje próbálkoznak a családalapítással, de mindeddig nem jött össze, ezért nem is verte nagydobra, mivel félt a kudarctól. De végre teljesült az álmuk.

olcsó babakocsikMegbeszéltem a lányokkal, akikkel jóba vagyok, és ugyanúgy hozzá járunk, hogy meglepjük valami hasznos ajándékkal. Sokat gondolkoztunk, hogy mi is lenne az ideális ajándék, míg végül a babakocsi mellett tettük le a voksunkat. Találtam is az interneten egy oldalt, ahol olcsó babakocsik vannak, és mivel ismerjük a stílusát nem volt nehéz megtalálni a hozzáillő darabot. Tetszett ebben az oldalban, hogy egy csomó terméket forgalmaznak, ráadásul külön kategóriákra vannak osztva. Ezek a kategóriák pedig megkönnyítik a vásárló dolgát a keresés folyamatában. Mi is előbb megismerkedtünk ezekkel és csak utána olvasgattunk utána annak, hogy a kategórián belül melyiket válasszuk. Mondjuk a legtöbb esetbe csak a színben térnek el egymástól. Mivel még nem tudjuk, hogy a baba fiú lesz-e vagy lány, és amúgy is ez a mai világban egyre kevésbé fontos és meghatározó, így úgy döntöttünk, hogy valami köztes megoldást keresünk, valamit, ami jól néz ki, de nem tükrözi a nemet. Véleményünk szerint ilyen a barna szín. De amúgy, mint babakocsi, három tulajdonságot tartottunk szem előtt: sokáig lehessen használni, tehát akár a gyermek két-három éves koráig, legyen könnyedén összecsukható, hogy egyszerű legyen annak tárolása, és legyen hozzá pelenkázó táska. Talán ezek már alapelvárásoknak számítanak, ugyanis nagyon sok ilyet találtunk.

Miután kiválasztottuk a megfelelő darabot ügyfélszolgálaton keresztül felvettük a céggel a kapcsolatot. Megbeszéltük velük, hogy a szalonba szállítsák ki a terméket, és legyen a küldeményen rajta mindnyájunk neve.

Biztos nagyon meg fog lepődni, ugyanakkor tuti, hogy örülni is fog neki. Remélem, hogy egészséges kisbabát hoz majd a világra, és sokat fogunk még vele, illetve velük találkozni.