biocity.hu/collections/muzlik – a reggeli mosolyunkért

És te mivel ápolod a tested és a lelked, hogy közvetlen az ébredést követően is vidám és jókedvű legyen és jó legyen a lelkednek a testedben létezni? Én elárulom a titkomat, mert egyáltalán nem nagy titok. Inkább csak annyira pofátlanul egyszerű, hogy nem is gondolnátok rá, azt hiszem. A titok csupán annyi, hogy finomat eszek rögtön reggelire és ettől máris jobb lesz a kedvem. A reggeli finomságokat pedig a biocity.hu/collections/muzlik oldal biztosítja a számomra, illetve az ott megtalálható hazai kereskedők.

Ezek olyan csoda müzlik, amiket nem lehet minden üzletben megkapni. Éppen ezért szoktam inkább ezt a fajta rendelési módot választani, amellett persze, hogy így jóval kedvezőbb is a rendelés. A biocity.hu/collections/muzlik oldalon a legmenőbb itthoni gyártók termékeit lehet megvenni. Ennek megfelelően a következő termékek közül lehet válogatni, ha valaki a reggeli müzli mellett tenné le a voksát.

Vannak különböző ízesítésű granolák, vagyis sütött müzlik többféle finomsággal megfűszerezve – különböző méretekben annak megfelelően, hogy egy reggelihez esszük, vagy egy hétig szeretnénk csipegetni. Aztán ott vannak a szintén nagyon népszerű quinoa kásák többféle ízben. Van vaníliás és chia magos, de még fahéjas-almás quinoa müzlit is lehet rendelni az oldalról.

Aki jobban szereti magának elkészíteni ezeket a finomságokat, annak a natúr termékeket érdemes megnézni, ezek között is bőven van finomság és remek alapanyag ahhoz, hogy további egészséges és tápláló reggeliket készíthessünk magunknak.

Az én személyes kedvencem a vaníliás quinoa kása, mert még simán lehet rajta bolondítani az éppen aktuálisan elérhető gyümölcsökkel és máris igazán különleges reggeli müzli lesz belőle. A biocity.hu/collections/muzlik magatok is megláthatjátok!