Luxus csillogás a lánybúcsún, a Balaton többet tartogat, mint gondolnánk

Amikor a lánybúcsúkról gondolkodom, valamiért mindig hajók, Las Vegas és a fényűzés jut az eszembe. Imádom a szép dolgokat, a különleges utakat. Ha a lánybúcsút képzelem magam elé, a hangsúly az egyediségen van. Mindegy, hogy most egy belföldi, vagy egy külföldi útról van szó. Külföldön mindenképpen valami egzotikus hely, vagy egy nyüzsgő nagyváros az álom-party célja a fejemben, de ha belföldön gondolkozom akkor is van konkrét elképzelésem.

Az egyik barátnőmtől hallottam róla, hogy nagyon népszerű most a lánybúcsú Balaton mellett. Mármint nem kifejezetten mellette, hanem a Balatonon, rajta a tavon.

A balatonpro nevű oldal ugyanis olyan csomagokat kínál kifejezetten lánybúcsúkra, amit a hozzám hasonló luxus szerelmeseinek vétek kihagyniuk.

Hogyha hazai lánybúcsúban gondolkozunk, a Balaton egy nagyon is kézenfekvő hely. Sokan úgy emlegetik, a magyar tenger.

Ehhez mérten pedig ennek a szervező irodának a munkatársai egy nagyszerű csomagot állítottak össze. A tengerpartokon lánybúcsúzók is megirigyelnék.

Strandolás a tó közepén egy vitorlással korlátlan ital fogyasztás, belépők a legmenőbb bulikba Siófokon, másnap pedig egy kis wellnessezés egy 5 csillagos szállodában.

Elképesztően jól hangzik a program. Aki járt már éjszaka az aranyparton, az tudja, hogy az ottani szórakozóhelyek színvonalban és hangulatban is magasan verik a főváros népszerű helyeit. Sokak úgy gondolják, hogy a fővároson kívül nincsen élet, de azok valószínűleg nem buliztak még a fővároson kívül.

Igazi kis paradicsom tehát a lánybúcsúkra nézve a Balaton partja. A vitorláshajózás, a wellness pedig minden lány luxus iránti vágyát kielégítik. Ki ne szeretne egy ilyen exkluzív környezetben bulizni? Szerintem minden lány vágyát kielégíti a program és a helyszín, a Balaton nagyon csodálatos tud lenni, főleg naplementekor.

A legjobb barátainkkal pedig mindenképpen nagyon jól szórakozhatunk a magyar tengernél bárhogyan is döntünk. De biztos, hogy a vitorláshajó egy igazán felejthetetlen élmény, mindegy, milyen idős is legyen az ember.

Nem csak lánybúcsúk lebonyolítását vállalják, hanem szülinapok, családi rendezvények és akár csapatépítő játékok is tarthatók ezen a luxus helyszínen.