Ez a parti tökéletes volt

Az egyik kedvenc szépségápolási magazinom indított egy sorsolást, aminek a nyertesei részt vehettek egy buliban. Én azon szerencséses közé tartoztam, akiket kisorsoltak, így nagyon izgatottan vártam már ezt az alkalmat.

A parti fantasztikus volt, és rengeteg finom ételt és italt is felszolgáltak.  Minden résztvevő kapott egy hatalmas csomagot is, amiben mindenféle szépségápolási terméket helyeztek el. Volt benne sampon, tusfürdő, testápoló és még sok minden más is.

Még pár híresség is volt ott, akik ezeket a luxus termékeket reklámozták. Egyszóval hatalmas élmény volt ez az este a számomra.

A buliban volt egy nagyon különleges berendezés, aminek több megnevezése is van. Én ezt szelfiboxnak szoktam hívni.

Ez a doboz nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ez az este igazán emlékezetes lehessen a vendégek számára.

szelfibox

Bárki beállhatott a gép elé, hogy képeket készítsen magáról. Ezt én sem hagyhattam ki, így több képet is készítettem. A kezelését gyerekjátéknak mondanám, gyakorlatilag csak egy darab gombot kell megnyomni ahhoz, hogy működésbe lépjen.

Az az igazán tuti ebben a dobozban, hogy nem csak egy fényképezőgép található meg benne, hanem egy nyomtató is, aminek hála azonnal a kezünkbe is foghatjuk a rólunk készült képeket. Ezek igazán kellemes emlékeket fognak majd bennem felidézni a későbbiekben.

Készítettem magamról pár mókásabb képet is, amiben nagy segítséget jelentettek a szelfibox mellé kihelyezettek kellékek. Többek között egy kalapot és egy szemüveget is felhasználtam arról az asztalról, de volt ott még sok minden más, így mindenki kedvére válogathatott.

Annyira megtetszett nekem ez a gép, hogy kiderítettem, honnan lehet ilyen rendelni. A szolgáltatónak a weboldalát a selfiegep.hu címen lehet elérni, ahol minden tudnivaló a rendelkezésünkre áll.

Az így készült képek egyébként digitális formában is eltárolódnak, így azok könnyedén megoszthatóvá válnak a különböző internetes közösségi platformokon is. Már alig várom, hogy a képeim kikerüljenek a megrendelő netes felületeire, így majd könnyedén megmutathatom a barátaimnak is majd, hogy milyen menő helyen voltam. Ha valaki egy igazán jó estét szeretne szerezni a barátainak vagy az ügyfeleinek, akkor a szelfibox egy jó választás.