Bloggerként is van időm a férjem ajándékát megvenni

Pár éve, csupán hóbortból, elindítottam egy szépségápolással kapcsolatos blogot, ami pár hónap alatt több százas, mára pedig közel tízezres olvasótábort vonzott be. Eleinte furcsa volt, hogy kaptam az üzeneteket az ismeretlen emberektől, hogy mennyire tetszenek nekik a választott témáim, az írásaim és a tapasztalataim. Később hozzászoktam és egy-egy olvasót szinte már a barátomnak is mondhatok közülük. Már tinikorom óta közel áll a szépségápolás hozzám, gimiben már kísérletezgettem a különféle kencékkel, rúzsokkal, krémekkel, spirálokkal és az évek alatt tökélyre fejlesztettem e téren a tudásomat. Mindemellett a blogomon próbálok mindenkit az egészséges életmód felé terelgetni, amit én is évek óta folytatok már. A férjem, Gábor hamar megszokta, hogy kicsit megváltozott az életünk, mióta berobbantam az internet világába. Sok terméket szoktam reklámozni, ezért gyakran érkezik hozzánk a postás különféle csomagokat hozva, az azokban lévő termékeket pedig én szponzorálom a cégeknek. Ez a világ már az életem részévé vált és semmi pénzért sem hagynám el.

Azt hinné az ember, hogy egy ilyen mozgalmas életbe a magánélet nem sok helyet kap, de ez nem igaz. Amikor csak tudok, a férjemmel vagyok, akivel nagyon is kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Gyakran csinálunk közös programokat és minden nyáron több hetes nyaralásra szoktunk menni, csak mi ketten. Pár hete ünnepeltünk Gábor 32. születésnapját, csak mi ketten voltunk, egy hangulatos kis apartmant béreltünk ki a hétvégére. A kellemes hétvégét egy idegsokkos hét előzte meg egyébként, mert sokáig kétségbe voltam esve, mivel nem találtam semmi ajándékot Gábornak. Szerettem volna olyasmit adni neki, amire tényleg, igazán szüksége van. Sokat agyaltam ezen és végül egy oldaltáska mellett döntöttem. Hogy miért? Mert az elmúlt hónapokban sokat hallgattam tőle, hogy a régi táskájába már nem igazán férnek be a dolgai, egyre több a papírmunka a melóban és a laptop mellé be kell férnie az adott napi iratmennyiségnek is, hiszem ő itthonról is sokat szokott dolgozni. Gondoltam egy menő irattáska megoldaná ezt a problémát.

Már csak az volt a kérdés, milyen oldalról rendeljek? Mindenképpen egy minőségi, tartós táskára volt szükségem, sok zsebbel, ami elég elegánsan is néz ki, hogy irodába is lehessen vinni. Végül egy barátnőm ajánlására látogattam meg a Bagbox oldalát, amiről addig még sosem hallottam, pedig sok táska van a birtokomban nekem is. Az oldalon egy igazán korrekt, megbízható felületet találtam, amin könnyű eligazodni és a keresés is egyszerű volt. A férfi oldaltáska kategóriában remek táskákra bukkantam, sokról gondoltam azt, hogy Gábor biztos odalenne értük, de csak egyet választhattam. Végül egy számomra is ismert márka mellett döntöttem, amikről már korábban is csupa jót olvastam. A Bagbox oldalán is volt pár vélemény a termékről, amik a szolgáltatást is dicsérték, így már biztos lehettem abban, hogy ha innen rendelek, nem fog csalódás érni.

A kosárba helyzetem Gábor táskáját, majd kitöltöttem minden szükséges adatot. A házhoz szállítás, mivel 10 000 Ft feletti összegben vásároltam, ingyenes volt. Bankkártyával rendeztem a tartozást és a visszaigazoló e-mail után csak várni kellett, nem volt más dolgom. A GLS hamar kiszállította a táskát, épp a konyhában tevékenykedtem, mikor csengettek. Sértetlenül vettem át a csomagot és miután elment a futár, ki is bontottam, hogy megnézzem, azt rejti-e a doboz, amit rendeltem. Szerencsére az általam leadott rendelés tárgya volt benne, mondjuk a pozitív vélemények alapján nem is gondoltam, hogy a Bagbox ekkorát tévedne.

Gábornak a közös hétvégénken adtam oda az ajándékot, aminek nagyon örült. Azt mondta, hogy a fejébe látok, mert mostanában sokat gondolkodott azon, hogy vesz magának egy irodai táskát. Nos, hát én megelőztem, köszönhetően a Bagbox gyors és megbízható szolgáltatásának.