A kevesebb mindig sokkal több!

Egy átlagos lány napi rutinja szerint amikor reggel felkel, lezuhanyzik, és átmossa az arcát tonikkal, bekeni az arcát hidratálóval, majd felrak egy átlagos sminket, ami opcionálisan 7-8 termék használatából áll. Ezt este egy rendes lány mind lemossa, majd éjszakára is hidratálja az arcát. Hetente talán bőrradírt, vagy egyéb arc-, és testápolót is használ, hogy a bőrét karbantartsa. A különböző pattanás elleni készítmények már ugyan nem tartoznak mindenki napi rutinjához, de igen sokan próbálnak ellenük megküzdeni a bőrhibákkal, hogy a jelenlegi elvárásoknak megfeleljenek. Vannak, akik ennél sokkal több terméket használnak, ezáltal több idejük megy el ilyesmire nap-mint nap: műszempilla, rúzs, műköröm, stb. Valóban szükségünk van ennyi mindenre, hogy szépek legyünk?
Rengeteg pénz dobunk ki olyan dolgokra, amikre a valóságban nem kellene, hiszen a probléma, amin javítani szeretnénk, nem is akkora kaliberű, mint ahogy érezzük, vagy valami olyan dolognak a mellékhatása, amit az egészséges életmóddal orvosolhatnánk. Sminkelni, és arcot ápolni fontos, hiszen jobban érezzük magunkat tőle, önbizalmat ad nekünk, ha szebbnek látjuk magunkat a tükörben, azonban észre kell vennünk, hogy az időnk, és a havi kiadásaink majdnem minimum 30%-át az veszi el, hogy tökéletesnek látszódjunk. Nem beszélve arról, hogy egy bizonyos szint felett már nem érhetünk el nagyon semmit. Míg egy kis smink igen is jól tud mutatni, nem tűnünk igénytelennek, ha néhanapján hanyagoljuk, a legtöbb kencefice pedig nem tartalmaz olyan hatóanyagokat, vagy nem érhetjük vele el azt a hatást, amit szeretnénk, hiába vásároljuk őket tömegszámra. Ahelyett, hogy méregdrága krémekre, és sminkekre költünk, sokkal jobb lenne, ha a mindennapjainkat tudnánk megkönnyíteni, és ezzel a céllal vásárolnánk meg a minket körülvevő termékeket.

Amióta kevesebb terméket használok, sokkal több időm, és pénzem van az életemet rendben tartani, és engem ez az, ami igazán boldoggá tesz. Hihetetlennek hangozhat, de szebbnek is érzem magam, mert többet időt fordítok a karrieremre és a lelkem ápolására, mintsem a külsőmre, ami önbizalommal tölt el, és ezt mások is észreveszik. Az időm maximális kihasználásában még rengeteget segít, hogy online vásárolok. A nyomtatóm kellékeit, – legutóbb egy Canon patront (Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás) – például a nyomtatoalkatresz.hu-ról rendelem, ahol ingyenes a kiszállítás is. Akinek még új lenne a dolog, annak sincs oka aggódni, hiszen a weblap igen könnyen kezelhető, és tényleg nem számolnak fel semmilyen plusz szállítási költséget. Könnyebb átlátni az akciókat is, hiszen minden fel van tüntetve, és egybe látható. Az utángyártott CF283A fekete toner most pont kedvezményes, 3 990 Ft-os (bruttó 5 067 Ft) áron vásárolható meg. Ha többet vásárolunk belőle, még olcsóbb, 2 db vásárlása esetén most 2 890 Ft (bruttó 3 670 Ft) / db, 3 db-tól pedig 2 590 Ft (bruttó 3 289 Ft) / db amely különböző termékek vásárlása esetén is érvényes.
A kiszállítás a visszavonásig, minden rendelés esetén ingyenes, ami GLS futárszolgálattal történik reggel 8:00 és délután 17:00 óra között. Amennyiben ettől eltérő szállítási időre van szükség, ezt jelzik a futárszolgálat felé, aki ezt viszont nem köteles ezt a kérést figyelembe venni, azonban rendszerint megpróbál annak eleget tenni. A minimális rendelési érték nettó 3937, bruttó 5000.- Ft. A rendeléseket tehát az adott összeg felett tudják csak befogadni, az átvétel módjától függetlenül. A megrendelést követően az árut becsomagolva, egy vonalkóddal ellátott címkével adják át, ezután pedig a megadott email címre elküldik a csomagszámot, amellyel nyomon lehet követni a kiszállítást.