LordShop – ahonnan nem csak a pelusok jönnek házhoz

A hétköznapokban nagyon fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk magunkra és kellő figyelmet fordítsunk a tesünkre és egészségünkre. Ennek persze különböző szintjei lehetnek, de ami közös, az az, hogy időt kell rá szánni. Akár arra, hogy konkrétan foglalkozzunk vele és például fussunk, vagy kondiba menjünk. Vagy akár arra is, hogy megkeressük azokat a termékeket, amik jó hatással vannak ránk és támogatják a szépségünket és a szervezetünket abban, hogy jól tudjanak működni és ragyoghassunk. A LordShop valamilyen formában ezt adja nekem.

Abszolút nem a saját szépségápolásom kapcsán találtam rá erre a weboldalra. Pelenkát kerestem minél kedvezőbb áron, házhozszállítással. Ezek egy időben alapvető fontossággal bírtak, hiszen egy kisbaba mellett az ember reflexből spórol az idővel. Ne kelljen már azzal tölteni a napot, hogy boltokat járunk egy eldobható termék beszerzése miatt. Úgyhogy elkezdtem keresgélni a neten és ekkor találtam rá a LordShopra, akik pelenkában utaznak. Legalábbis elsőre ezt gondoltam.

Aztán hamar kiderült szerencsére, hogy nem csak ennyiről van szó. Ugyanis nem csak a babára gondoltak, hanem mindenki másra is a családban, anyura és apura egyaránt. Férfi és női termékek ugyanúgy vannak a kínálatban, ahogyan általános háztartási szerek is. Ennek köszönhetően mindig innen hozzák ki a dögnehéz öblítőket és mosóporokat is, hogy ne nekem kelljen felhozni őket a hamradik emeletre.

Ezen kívül pedig ott vannak ugyebár a kedvenc szépségápolási termékeim. Amik annyira fogyó eszközök, mint mondjuk egy pelenka. Na jó, talán annyira nem, de elég közel van hozzá. Egy sampon, egy tusfürdő, egy szappan, vagy mondjuk a különböző egészségügyi termékek legalább olyan kelendőek és gyorsan tudnak fogyni, mint a kisbabáknál egy pelus, vagy mondjuk egy nedves törlőkendő. Persze ezekből is komoly csomagokat lehet megrendelni és nyilván minél nagyobb a csomag, annál nagyobb hozzá a kedvezmény is. Van például egy olyan összeállítás, amiben a lista árakhoz képest 30%-kal olcsóbban lehet megvenni a termékeket. És az egészhez semmi más nem kell, csak az, hogy egyben rendeljük meg őket.

A LordShop ezt szerintem nagyon jól csinálja, nem is véletlen, hogy olyan régóta jelen vannak már az itthoni piacon. Én mindig itt pakolom be a kosárba a szükséges szépségápolási és kozmetikai cikkeket, mert egyszerűen megszoktam, hogy a pelussal együtt házhoz szállítják és ez rendkívül kényelmes nekem.

Ha te is szeretnél ilyen kellemes, házhoz kiérkező ajánlatokat, akkor nézz körül a LordShop weboldalán. Ott minden információt meg lehet találni a termékekről, a szállítási feltételekről és persze a legfontosabbról: az éppen aktuálisan futó akciókról is.