A szépségszalonban is lehet hallani pasis dolgokról

Mi sem lehet feltöltőbb egy nő számára, mint pár óra eltöltése a szépségszalonban. Nem csak azért járunk ide, hogy külsőleg megújuljunk, hanem az itt uralkodó kellemes légkör egyben lelki megnyugvást is okoz. Továbbá jókat lehet beszélgetni a kozmetikusokkal, fodrászokkal, manikűrösökkel, de még a vendégekkel is. Nem számít, hogy előtte nem ismertük egymást, lehet, hogy többet nem is fogunk találkozni, mégis míg várakozunk, teljesen közvetlenül tudunk beszélgetni az élet nagy dolgairól. Aztán a szakemberektől mindig kapunk valami jó tanácsot arra nézve, hogy hogyan ápoljuk a bőrünket, hajunkat, körmünket.

A férfiak gyakran hasonló élményt élnek át a kocsmában. Ők ugyanilyen jó és közvetlen viszonyba tudnak keveredni más vendégekkel, függetlenül attól, hogy nem ismerik egymást. Talán a pultosnak van a legnehezebb dolga, hiszen neki mindenkit meg kell hallgatni. Nem hiába mondják, hogy a kocsmáros a legjobb pszichológus.

A párom is gyakran elmegy a kocsmába egy-egy jó tanácsért, a múltkor azonban mégis én találtam meg a problémájára a megoldást, nem máshol, mint a szépségszalonban. Már egy ideje küzd azzal a problémával, hogy nem tudja, hogy a vállalkozása melyik céggel kössön tartós bérletet a cégautóira. Több helyen is utána érdeklődött, de mindig talált valami kifogást, hogy az miért nem jó. Amúgy is egy elég szőrszálhasogató ember, nagyon nehéz megfelelni az igényeinek. Azonban a múltkor a szalonban egy ismeretlen nő egy olyan oldalt ajánlott, ami többek között tartós bérlettel is foglalkozik. Nem hittem volna, hogy pont ez lesz, ami majd elnyeri a párom tetszését. Nem azért, mert szerintem nem jó, hanem mert én nem értek hozzá, nem láttam a többit, viszont csodálkoztam, hogy végre tudtam neki valamiben segíteni. Nyílván nagyon jól esett, de attól még meglepődtem.

Azt mondta, hogy azért is tetszik neki ez az oldal és ez a cég, mivel a bérletet csomagban árulják, más hasznos szolgáltatásokkal együtt. Ki is választotta a legátfogóbbat, a Superior csomagot. Ennek köszönhetően neki gyakorlatilag semmi dolga sem lesz az autókkal. Csak egy telefonba kerül és elviszik őket szervizbe, de a biztosításról is gondoskodnak, plusz még sok más hasznos dologról. Még egy indok, amit megemlített, hogy miért választja őket, hogy itt olyan példával alátámasztott leírást talált arra nézve, hogy mi a különbség a hitel, a lízing, és a bérlet között, ami hatására végre ő is érti a különbségeket.

Hamar fel is vette velük a kapcsolatot. Ezt is az oldalukon keresztül lehet intézni, egy egyszerű űrlapot kell kitölteni, ahol az érdeklődő megadja a nevét és az elérhetőségét, valamit megjegyzésben odafűzi, hogy milyen ügyben keresi őket. Innentől kezdve első sorban telefonon zajlik a megbeszélés.

Lehet hamarabb kellett volna, de csak ezek után regisztrált az öt ingyenes levélsorozatra, amely szintén ezen az oldalon található. Ez tulajdonképpen öt olyan lépést mutat be, amely segít a vállalkozónak tisztábban látni azt, hogy mire kell odafigyelnie cégautó beszerzésekor. Azóta is minden este ezeket a leveleket böngészi.

Külön kijár a tisztelet ennek a cégnek, hogy az oldalukon a kapcsolat menüpontban azt is feltüntették, hogy melyik munkatársukhoz, milyen ügyben lehet segítségért fordulni. Ezzel úgy az ügyfél, mint az ott dolgozók munkáját is megkönnyíti. Az ügyfél számára előnyös, hogy tudja, kitől mit kérdezhet, ezért jobban fel is van készülve. Én nagyon utálom, amikor egy oldalon csak egy telefonszám szerepel, aztán, ha az illető nem tud nekem segíteni, akkor továbbkapcsol valaki máshoz, aztán lehet, hogy ez a kör így folytatódik tovább, és a végére az ember megunja az egészet, és a cég is veszít a hiteléből. Pontosan ebből kifolyólag jobb az alkalmazottaknak is, hogy az ügyfelek már tisztában vannak azzal, hogy kit hívjanak, ezért nem kell folyton kapcsolgatni. Zseniális ötlet!

Na és, hogy visszakanyarodjunk az elejére, ki mondta, hogy a szépségszalonban nem lehet jó ötleteket szerezni a férfiak számára? Nem szabad alábecsülni a nők tudását. Lehet, hogy sok pasis dologhoz nem értünk, de mégis könnyedén megszerezzük a szükséges információkat.