Régi jó otthoni fittnessezés kazettáról! Muszáj lesz bedigitalizálni őket!

A nap vége. Készülünk az esti lefekvéshez. Egy hosszú, szorgos nap után nincs is jobb, mint bebújni a puha, meleg ágyba. A jó megérdemelt pihenés! Ilyenkor egy jó órát mindig szoktunk még beszélgetni barátnőmmel, hogy elmeséljük egymásnak a napjainkat és utáljunk mindenkit, akit aznap kellett! Egy jó kapcsolat alapja, ha ugyan azt utálja az ember, akit a párja! Kivételesen barátnőm a nem táplált negatív érzelmeket senki után, mert épp a kedvenc szépségszalonjába volt, ahol a csacsogós barátnőivel jól átrágtak mindent és mindenkit. A fő témájuk most a régi otthoni edzés volt.

Sok nő formálta a testét régebben a TV készüléke előtt most inkább a csoportos tréning a divat, pedig az utazás sok időt vesz el, legalább is sokkal többet, minthogy otthon bekapcsolod a televíziót és követed a képernyőn látott tréner utasításait. A szalonban ezen voltak fennakadva a nők, hogy milyen jó is volt még egy 20 éve.

Ahogy hallgattam ezt a kis anekdotát eszembe jutott, hogy miért is ne digitalizálnám a régi edzős kazettákat barátnőmnek szülinapjára, mostanában úgy is kicsit elhanyagolja a fizikai egészségét, inkább csak a külcsínnel foglalkozik. A munkahelyemen utána kérdezősködtem, ismer-e valaki egy jó digitalizálós műhelyet. Kaptam pár ajánlást, de volt olyan, amelyiknek még honlapja se volt így azokat már az elején kizártam. A többi után érdeklődtem az interneten. Hasonlítgattam az árakat, figyeltem miket írnak le magukról és néztem a honlapuk designját, mert valamikor csak az a döntő nálam.

Végül megszületett a döntés. Egy nagyon szimpatikus kis családi vállalkozás, ami foglalkozik vhs kazetta digitalizálással is. Azért keltette fel az érdeklődésemet, mert a bemutatkozásukban nagyon kedvesnek találtam, hogy egy kicsit betekintést enged a családi légkörükbe. Leírja, hogyan jutott el addig, hogy belevágjon ebbe a vállalkozásba. Szóval, közvetlen és szerethető képet adott magáról, az oldal pedig letisztult és jól áttekinthető volt. Szerintem az áraik is családbarát!

Felvettem velük a kapcsolatot. Minden zökkenő mentesen ment és hamar kézhez kaptam a pendrivre kimentett anyagot. Otthon magamnak kiírtam cd-re, és amikor eljött a nagy nap, barátnőmnek odaadtam ajándékba, persze a cd-n kívül más is kapott, mert tudom, ha csak annyit adtam volna, azt szűri le belőle, hogy kövér… Így viszont, sikerült nevetést kicsalnom belőle, mert ötletes és kedves ajándéknak vélte.

Elmesélte barátnőinek mit kapott és megkértek, hogy segítsek nekik mást is bedigitalizálni, hisz sok embernek vannak kincsei vhs kazettákon. Én pedig csak a kontaktot adtam meg annak a kis családi vállalkozásnak, ahol én is voltam. Jó áron, minőségi munkát kaptam kézhez, szerintem más is elégedett lesz vele!