Mik a legjobb szemránckrémek mélyebb ráncok esetén?

Nincs is megtisztelőbb feladat annál, mint amikor egy eredendően is szépségápolással, életmóddal foglalkozó blogon írhatok a legújabb, innovatív technológiákról. Természetesen ehhez a szakmához is elengedhetetlenül szükséges az, hogy kövessük a legújabb fejlesztéseket, képezzük magunkat, valamint a “gépparkunkat” és az eszköztárunkat is naprakészen tartsuk. Az új vendégeim gyakran jönnek hozzám azzal, hogy itt olvastak nálam valami olyanról, amiről korábban nem, és nagyon örülnek, hogy megismertetem őket ezekkel az új lehetőségekkel! Hát igen, ettől én is nagyon boldog vagyok, és ilyenkor tudom, hogy a leginkább nekem való foglalkozást választottam. Hiszen nap mint nap embereket “szépítek”, segítem őket abban, hogyan tudják kihozni önmagukból a maximumot és érezhetik magukat jobban a bőrükben.

Persze sosem gondolom azt, hogy csodát kellene várni és alapesetben szerencsés az, ha el tudjuk fogadni önmagunkat, az idő múlását és a tökéletlenségeinket is. Megijeszt az, hogy a fiatalabb generációnál megfigyelhető, online “egyenarc” a filtereknek és különböző appoknak köszönhetően egyre nagyobb teret nyer. Noha ismerjük az aranymetszés szabályait, ez még a modellek és a sztárok esetén sem mindig mérvadó, ha a szépségről van szó. Az évek során sokasodó ráncokról pedig… Nem véletlen lett népszerű az a kifejezés, hogy “méltósággal megöregedni”. Szerintem minél kétségbeesettebben és látványosabban harcolunk a korunk ellen, az annál inkább meglátszik. Persze finomítani lehet a vonásokon, az nem is baj – egy kis női praktika sosem árt (akár férfiaknak is)! Azonban szerintem érdemes a mértékletességet szem előtt tartani, a hangsúly legyen a természetességen, és ne a túlzásokon! Szakemberként abszolút ezt a hozzáállást képviselem. Ezért sem fogok egy 20 éves, fiatal lánynak olyan kezelést javasolni, vagy akár elvégezni rajta, amit érett bőrön, kezdődő ráncokon szokás, csak azért, mert ő úgy gondolja, a mimikai ráncok a homlokán zavaróak. Számomra ez nem lenne etikus. De ugyanúgy az sem, ha egy 50+os nőt azzal hitegetnék, hogy a kezeléseknek hála újra úgy fog kinézni, mint 30 évesen.

Az egyik legújabb felfedezésem, egy mérföldkő a szépségápolásban és a ráncok kisimításában: az Instantense Plus innovatív széruma, ami forradalmi megoldást jelent bőrképünk rövid- és hosszútávú javítására, egységesítésére. A Laumar arcszéruma valóban azt ígéri, amit tud, se többet, se kevesebbet. A legnagyobb újdonság, ami ebben a kis tubusban rejlik, az az, hogy pár néhány perccel a felvitel után megkezdi áldásos tevékenységét és azonnal simítja és feltölti a ráncokat. Ezt a honlapon megtalálható számos videóból és fotóból is láthatjuk, végigkövethetjük a jelentős átalakulásokat. De nem csak a ráncokon segít, az egységes bőrképhez ugyanis a szem alatti táskák csökkentésével, a sötét karikák halványításával, a bőr feltöltésével és ragyogóbbá varázslásával, valamint a tág pórusok összehúzásával is hozzájárul az Instantense Plus.

legjobb szemránckrémek

A legjobb szemránckrémek (szerintem) legjobbikáról beszélünk tehát: többfunkciós és innovatív, nem csak szem alá kenhető, és nem csak nők használhatják. Egyik szuper tulajdonsága, hogy a bőr textúráját is alakítja, nem csak rövid, hanem hosszútávú használat mellett is! Ugyan az ideiglenes feszesítő hatás körülbelül 6-10 óráig tart, rendszeres használatával a bőr megfiatalodik, üdébbé válik, a szem alatti karikák, táskák tartósan csökkenthetnek, az apró szarkalábak elhalványodnak, feltöltődnek.

Ezek után gondolhatnánk, hogy a legjobb szemránckrémek mindenféle furcsa hatóanyagot tartalmazhatnak és emellett biztosan nagyon drágák is. Mindkettőt meg kell cáfolnom! Az Instantense Plus aktív összetevői természetesek és biztonságosak. Az argirelox™ peptid (bo)tulinum (tox)in hatású natúr kozmetikában használatos, klinikailag tesztelt összetevő, díjnyertes hatóanyag, amely tulajdonképpen egy fermentációval előállított fehérje, ami segít a ráncok feltöltésében. A bioskinup™ contour 3r természetes, koncentrált növényi kivonatokból álló hatóanyag, melyet a fehér liliom, a brazil ginseng és a muira puama elegye tesz tökéletessé ahhoz, hogy serkentse a mikrokeringést, ezáltal kiválóan feszesíti a bőrt. Az eyeseryl® peptid egy tetrapeptid, amely felveszi a küzdelmet az ödéma ellen, segíti a nyirokkeringést, valamint akadályozza a kollagén glikációját. Az Instantense Plus további fontos aktív összetevői között szerepel még a hialuronsav, ami már bizonyított a szépségápolás és a bőrhidratálás terén, emellett az agyagásványok, amelyek szintén régóta használatosak a bőrfeszesítésben és a pórusok összehúzásában. Kiemelendő továbbá, hogy az Instantense Plus kiválóan alkalmas érzékeny bőrrel rendelkezők számára is, mert parabén- és illatmentes, illetve színezéket sem tartalmaz, emellett bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt termékről beszélünk. Ráadás, hogy a terméket nem tesztelték állatokon, így elmondható, hogy ezért a formuláért egy állatnak sem kellett szenvednie.

Hogyan kell használni a Instantense Plus szemránckrémet? Nem kell megijedni, nem kell semmi speciálisra gondolni, abszolút könnyű a használata. Az első és legfontosabb lépés a szépségápolásban mindig a tisztítás, azaz, hogy minden terméket csak alaposan megtisztított bőrre vigyünk fel, jelen esetben száraz bőrre. A tubusból ezután nyomjunk ki a sárga színű krémből 1 vagy 2 rizsszem nagyságú mennyiséget (nem kell több, felesleges), majd ütögető mozdulatokkal (ez nagyon fontos, ne kenjük, hanem finoman, paskolva) dolgozzuk be a bőrbe. Felvihetjük természetesen a szem alá, és egyéb problémás területekre is, a mennyiséget aszerint számoljuk ki, mekkora az érintett felület. Az Instantense Plus szérumnak körülbelül 10 másodperc kell ahhoz, hogy maradéktalanul beszívódjon a bőrbe. Ezt mindenképpen várjuk meg, mert ma túl nagy mennyiséget vittünk fel, akkor látni fogjuk, hogy egy porszerű fehér réteg képződik a bőrünkön. Ebben az esetben elölről kell kezdenünk a műveletet, azaz egy vizes zsebkendővel vagy egyéb eszközzel történő letörlés után újra be kell dolgoznunk a bőrbe az Instantense Plus szérumot. Ezután arcunkat mozdulatlanul tartva érdemes várnunk körülbelül 3-5 percet, amíg megtörténik a csoda és létrejön a feszesítő hatás. Ha nem tapasztalunk semmilyen feszesítő hatást az idő letelte után sem, úgy abban az esetben lehetséges, hogy bőrünknek nagyobb mennyiségre van szüksége.

A legjobb szemránckrémek, amik eddig a piacon voltak, gyakran nagyon drágák voltak. De nem úgy az Instantense Plus szérum… Mivel nagyon minimális mennyiség is elegendő belőle a mindennapi használat során, ezért a 25 ml-es kiszerelés rettentő sokáig kitart – ezt azt jelenti, hogy rendszeres használat esetén is minimum 60 napnyi mennyiséget tartalmaz a tubus. Mindez pedig 14 390 Ft-ba kerül, ami szerintem egy ilyen csodaszer esetén nagyon baráti ár. Ha valakinek mégsem válna be, akkor nyugodtan lehet élni a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával, ha a tubus tartalmának 2/3-a megvan.

Ugyan már számos patikában is beszerezhető az Instantense Plus valóban fantasztikus hatással bíró széruma, az online rendelés gyors és praktikus. Bankkártyával és utánvéttel is lehet fizetni, a szállítás pedig extra gyors, egy munkanapos, ezen felül pedig Magyarországon belül ingyenes. Nincs vesztenivalód tehát, ha kipróbálod, én csak biztatni tudlak rá. Szerintem az eredmények valóban magukért beszélnek, szakmai szemmel is lenyűgözőek.