Négykerekű szépségszalon akciós nyári gumikkal felszerelve!

Párommal úgy voltunk mindig, hogy a saját szerencsénket akarjuk megcsinálni, nem pedig más vállalkozásában hasznosnak lenni. Ő nagyon ért a sminkeléshez és a pedikűr- manikűrhöz és pedig valamennyit konyítok az autókhoz, de inkább az újdonság kíváncsisága hajt, és bármivel szívesen foglalkozok. Rengeteget töprengtünk, ezzel a kombinációval mihez is kezdjünk. Szépségszalonban gondolkodunk, mert eléggé kézenfekvő, de akkor én mit csinálok? Nem szívesen hívogatnék időpont egyeztetés gyanánt nőket, mert számomra kicsit degradáló lenne. Ezért új köntösbe gondoltam et az egészet, hogy én is hozzá tegyek valamit az kis vállalkozásunkhoz.

Azt találtam ki, hogy mi lenne, ha egy guruló szépségszalonunk lenne. Mind a ketten úgy is megőrülünk, ha egy helyben kell lennünk, az utazás lenne így az életünk, legalább is, amikor pénzt akarunk keresni. A terv megvalósítása úgy nézne ki, hogy egy takaros kis lakókocsit átalakítunk, aminek én lennék a sofőrje. Minden héten más nagyvárosban lennénk és kis taxi funkcióval is bírnánk, mert az adott városban elvinnénk az utast egyik helyről a másikra, miközben kisminkelik, vagy egy új körmöt kap az illető. Páromnak tetszett az ötlet és el is mentünk lakókocsit vásárolni.

Volt választék rendesen, nehézkesen sikerült kiválasztani a megfelelő járgányt. Jó tágas volt a belseje miután elvittem egy kis sufni átalakításra, egyik cimborámhoz. Nagy varázsló a srác, villáskulccsal a kezében született, ebben biztos vagyok, mert ha autóról van szó mindenre képes. Tőle tanultam sok mindent ilyen téren, azóta nem félek sehova se elindulni az autóval, mert olyan trükkök birtokába jutottam, amivel bármikor újra életet lehelek a járműbe, ha netán megállna.

Pár hét múlva készlett a lakókocsi belső átalakítása. Már csak kívülről kellett neki valami designt adni és lecserélni a gumikat, mert téli szett. A festést hamar megoldottuk, hogy vendég csalogató legyen, főleg a nők figyelmét szeretnénk felhívni vele. Az új gumik beszerzésével agyaltunk sokat.

Nem tudtuk honnan rendeljünk, mert sok rémtörténetet hallottunk, hogy használt gumit hoztak ki, vagy nem jót és nem cserélték ki, egyszóval, sok a megbízhatatlan internetes kereskedés, de attól még próbálkozunk. Akciós nyári gumik címszóval böngésztük az internetet, és szerencsénkre elég hamar találtunk egy remek oldalt. Olyan kereső működött rajta, hogy nagyon gyorsan és nagyon hatékonyan találtuk meg a szükséges nyári gumi szettet a járműre. Kifejezetten szimpatikus volt ez a szolgáltatás, mikor olvastuk, hogy délig adjuk le a rendelést egy hétköznap akkor másnap már ki is szállítják az abroncsokat. A futárszolgálatuk országos lefedettséggel bír, így nincs olyan, hogy valahova nem jut el az áru. A másik pozitív csalódás a GYIK lehetőség volt az oldalon, ahol még a fel sem merült kérdésekre is választ kaptunk.

A rendelést leadtuk, a gumik megérkeztek, ahogy az ígérve lett. Felkerültek a lakókocsira.

Mi pedig a párommal elkezdtük a készülődést a kis vállalkozásunk beindítására. Így, hogy már az évszakhoz megfelelő abroncsokkal bír a járgány, nincs okunk félni a váratlan balesetektől sem és csodaszép alkotásokat tud majd végezni odabenn, még én vezetek!