Kozmetikusnál is láthat új dolgokat az ember

A minap kozmetikusnál jártam, mindig előtérben tartom az arcom tisztán tartását, tisztítását és hidratálását. A mindennapi rutin mellett havi rendszerességgel járok kozmetikushoz, aki nagy odafigyeléssel, mindig a legújabb készítményekkel igyekszik a bőrömből kihozni a maximumot.

Ügyel arra, hogy mindig a legújabb gépek álljanak a rendelkezésére, melyekkel a régi ügyfeleit meg tudja tartani és mindezek mellett újakat is tud szerezni. Nagyon természetazonos, bió termékekkel dolgozik, és ami nem elhanyagolható, hogy vegán termékekről beszélünk. Ez számomra a legfontosabb, a barátnőim is ezt tartják szem előtt, ezért ők is elkezdtek járni az én kozmetikusomhoz, természetesen az én pozitív ajánlásomat követően.

Szóval ott ülök, illetve hanyatt fekszem a kozmetikusnál, amikor téma témát követ, miközben az arcomat tisztítja, hogy amíg nem voltam nála, egy hónapja új fűtési rendszert szereltetett be, hogy hogy érzem, milyen jó idő van, kérdezte tőlem. 

Kérdeztem is rögvest, hogy honnan is jön a meleg, amikor eltűntek a radiátorok. Na, ez az vetette fel a kozmetikusom, hogy a plafonból, mivel mennyezetfűtést szereltetett be. Nem csak energiatakarékos megoldás, amire később ki is tért, de a szokványos radiátortest sok helyet is foglalt, és az ő kis szalonjában a radiátorok foglalta helye, igenis jelentős volt. Most a helyükre különböző polcokat és azokra kozmetikumokat tud pakolni.

De hogy hogyan is szerzett be egy ilyen mennyezetfűtést, maga sem tudja, hogy – hogy keveredett, egy remek cég, szuper honlapjára, de rögvest megtetszett neki ez az újfajta technológia. És ami még inkább imponált számára az oldalon minden érthetően, hétköznapi megfogalmazásban szerepelt. Nagyon hálás volt emiatt a cégnek, hogy ő egymaga el tudta dönteni, hogy ez a készülék alkalmas lesz a kis szalonjába. Nagyon egyszerű módon működik ez a mennyezetfűtés, mesélte, immár nagy szakértőként a kozmetikusom. Képzeljem el, hogy a mennyezetben szálak futnak, melyek melegítik a radiátorral és a konvektorral ellentétben nem a levegőt, szóval nem a levegő lesz a hő átadó közeg, hanem a mennyezet fűtés hőt sugároz a padlóba és a falakba, és a sugárzás által lesz ilyen kellemes hőmérséklet, amit én is megtapasztaltam. Persze a sugárzást, úgy értette, mint a nap sugarai, úgy melenget a mennyezetfűtés is.

Nagyon elkezdett érdekelni a téma kértem, hogy küldjön számomra elérhetőséget, át is küldött üzenetben egy linket:elektromospadlofutes.info/rendszer/mennyezetfutes.

Már maga link is nagyon beszédes, hogy: elektromospadlofutes.info/rendszer/mennyezetfutes, már önmagában is beszédes, alig vártam, hogy hazaérve, magam is személyesen látva a szemeimmel meg tudjak győződni, eme remek lehetőségről, a nagyszerű cég szolgáltatásaival is meg tudjak ismerkedni.

Kozmetikusom tovább folytatta ekkor az ő történetét, miközben az arcomon dolgozott. Hogy nem is gondolta volna, hogy ennyire meg lesz elégedve ezzel az újfajta technológiával, fűtési rendszerrel. Mivel ez egy elektromosan működő egység észrevehetően nem nőtt az áramszámlája, melynek kifejezetten örült. Nem titkolt szándéka az volt, hogy megtakarítása legyen ezzel a nagyszerű beruházással, melyben egy igen jó hőfokon működő mennyezetfűtést szereltetett be.

Miután leadta a rendelést, kis idő telt el és a cégtől egy nagyon kedves ügyfélszolgálatos hölggyel beszélt, aki szerelési időpont egyeztetés miatt kereste a kozmetikusomat. Mert mint kiderült ez a remek cég nem engedi ki a kezei közül a szerelést, – a vásárlóik legnagyobb örömére, hanem ők maguk szerelik fel és üzemelik be. Ha a gyártási folyamatot véghez viszik akkor a végsőkig is a megrendelőik mellett állnak, így ki, ha nem ők, akik a legjobban ismerik az általuk forgalmazott fűtési rendszereket szerelik be is azt. Ez nem csak a cégnek garancia arra, hogy a forgalmazott termékük kiválóan fog működni, hanem a vásárlóknak is nagy könnyebbséget jelent, hogy nem kell utána járniuk és egy magasan képzett szerelőt keresnie, ezzel időt és energiát takarítanak meg.

Az időpont egyeztetés remekül sikerült, a cég mindenben a megrendelőjét tartotta szem előtt, hogy kozmetikusom mikor dolgozik, nem kellett lemondania a vendégeit, teljesen az időbeosztásához tudtak alkalmazkodni. Azóta is jó szívvel gondolt a cégre, és akinek teheti csak ajánlja őket, és a remek munkájukat.