A motorunk gumijára is néha ráfér egy kis szépségápolás

A szépségápolásról az az általános vélekedés, hogy csak a nőket érdekli. Ez egyébként részben igaz is, viszont sokkal jobb lenne, ha ez a norma eltolódna a férfiak felé is. Ne értsetek félre, rengeteg olyan férfi ismerősöm van, aki figyel a külsejére, sokan azonban cikinek érzik azt, hogy ilyenekről beszéljenek. Elvégre egy férfinek elvileg nem szabadna ilyen dolgokra „vesztegetnie” az idejét.

Néha egyébként én is, mikor a szabadidőm és a külsőm kell választanom, az előbbi mellett döntök. Pedig esküszöm, hogy nincs jobb érzés, mint mikor az ember rendbe tudja tenni magát és tiszta lesz. Nem az alap higiéniára gondolok, hanem arra, hogy az embernek jó illata van és megnyerően néz ki. Ebben az évben megfogadtam amúgy is, hogy erre jobban oda fogok figyelni, úgyhogy remélem meg is tudom tartani az ígéretem.

A másik ígéretem pedig az volt, hogy a motoromat is hasonlóan fogom ápolni. Bevallom, korábban többször megtörtént velem, hogy halogattam a motorgumi vásárlást, a motortire hu oldalával azonban az ilyen problémák már csak a múlthoz tartoznak. De mit is tudott ez a motortire hu és miként találtam meg? Először azt kell elmesélnem, hogy mennyire nem szerettem motoros boltokba járni. Mivel még csak most kezdtem motorozni, így nem volt annyi ismerős arc ott és őszintén, rengeteg kínos helyzetbe keveredtem, mikor nem tudtam valami adatot pontosan a motoromról.

Ez azonban megváltozott, mikor egy haverom beajánlotta nekem a motortire hu oldalát. Azt mondta, hogy itt szinte mindent el tudok majd érni, ráadásul olyan áron, amit biztos nem találnék meg egy rendes boltban. Bár nem vagyok nagy híve az online vásárlásnak, mégis adtam neki egy esélyt. És már akkor tudtam, hogy jól döntöttem, mikor először léptem fel a motortire hu oldalára.

Nem azért, mert annyira lenyűgöző lett volna az oldal kinézete. Félre ne értsetek, szépen nézett ki az oldal, viszont látszott rajta, hogy nem olcsó trükkökkel akar majd meggyőzni minket arról, hogy ők az ideális választás. A motortire hu nekem azért volt szimpatikus mert az első pillanattól kezdve lényegre törő volt. Ennél többet pedig nem is tudnék kívánni.

motortire hu

Elsőként a motorgumi kereső funkciót próbáltam ki és tudtam, hogy ez mennyivel meg fogja könnyíteni az életemet. A keresőbe be tudtam írni a motorom összes adatát, ami alapján meg lehet állapítani, hogy milyen gumi való hozzá. Óriási könnyebbség volt ez a korábbi szenvedésekhez képest. Mint már korábban említettem, az egyik legnagyobb félelmem mindig az volt, hogy kínos helyzetbe hozom magam, mert csak találomra mondom a motorom adatait. Így azonban ettől nem kellett tartani és rövid időn belül meg is kaptam a hozzá tartozó választékot.

A motortire hu választéka pedig elképesztő nagy. Mégsem érzi azonban elveszve magát az ember, mivel szűrőket és rendezési elveket is használhatunk arra, hogy tájékozódjunk. Így pedig rövid időn belül megtaláltam azt a gumit, ami a motoromhoz és a pénztárcámhoz is ideális volt. Nem tudok többet mondani a motortire hu oldaláról, mivel szerintem már ezek az érvek is elég meggyőzőek ahhoz, hogy bárki, aki szereti a motorját, adjon nekik egy esélyt. Örülök, hogy a barátom beajánlotta nekem őket és azóta is használom az oldalt gyors és könnyű motorgumi vásárláshoz.