Szállás Siófokon – amit mindenkinek receptre írnék fel

A tavaly szezonban fedeztünk fel egy csodálatos helyet a Balatonon, ahova idén is szeretnék visszalátogatni. Nagyon fontos a számomra az egészséges életmód és a harmónia. De mindenek felett a természetes szépség ápolása és megtartása. Ennek érdekében természetes anyagokból készült szereket használok és odafigyelek az étkezésre, illetve a sportra is.

Mostanra azonban az a tény is hivatalossá és tudományosan is megalapozottá vált, hogy a természet erejére is szükségünk van ahhoz, hogy egészségesek maradjunk. Bár ez előttem, illetve számomra eddig sem volt kétség, ezzel a ténnyel a birtokomban azonban a családomat is sokkal könnyebben vehetem rá, hogy az évi rendes nyaralás mellé (amit általában egy forgalmas, zajos városban töltünk, mert mindenki szereti a pörgést) egy rövidebb utat is beiktassunk. És ennek a rövidebb utazásnak a célja nem lehet más, mint valami természet közeli hely.

A tavalyi tapasztalatok óta pedig Siófok már nem is lehet kérdés. Én tavaly egy konferencia miatt érkeztem ide és azonnal magával ragadott a város varázsa. Rögtön tudtam, hogy a családomnak is nagyon fog tetszeni, ezért még ott helyben rákerestem a siófoki kiadó apartmanokra, és találtam is egy remek oldalt, ahol nagyszerű szobákat találtam.

A város egész légköre annyira magával ragadó, hogy tudtam, ők is azonnal szerelembe esnek majd a hellyel. A nagyobbik lányom imádja a tavakat, így tudtam, hogy a Balaton szépsége azonnal magával ragadja majd.

A fiam nagyon szeret grillezni, és nagyapjával rögtön birtokba is vették, az apartman kertében található sütögető helyet. Nagyon üdítő volt nézni, hogy milyen jól elvannak egymással. Otthon és a városi nyaralásokon ugyanis sajnos nem mindig találják meg a közös hangot. De ennek a helynek a hangulata valahogy őket is összekovácsolta.

Amit pedig a kisebbik lányom leginkább szeret ebben a helyben, az az, hogy Fifit a kiskutyáját is elhozhatja ide, mert a legnagyobb szeretettel látják őt is. Sajnos a hosszabb nyaralásainkra nem nagyon tudjuk magunkkal vinni, ilyenkor egy kutya panzióba szoktuk leadni, de ide őt is elhozhatjuk. Nincs is annál csodálatosabb látvány, mikor azt látod, hogy a gyermekeid különböző okokból kifolyólag, de egy azonos helyen és időben érzik magukat jól.

És mindezt úgy, hogy nem a karácsonyt ünnepeljük, ami alapból is okot szolgáltat a boldogságra. Ezért természetesen már meg is van az idei foglalásunk és tudom, hogy a szállás Siófokon idén is csodálatos lesz!