Van élet a szakítás után is

Egy fájdalmas szakítás után, mi más lehetne a vigasz egy nőnek, mint egy jó alapos szépség-kúra? Wellness a csajokkal, kozmetikázás, fodrászat. Ilyenkor a lelkünk ápolásán kívül, muszáj a meggyötört külsőnkkel is foglalkozni, hiszen fel kell készíteni magunkat egy esetleges következő kapcsolatra. Ennek kapcsán az egyik kolléganőmnek az az ötlete támadt, hogy elvisz egy olyan workshopra, amelynek a szakítás, és az utána lévő időszakból való kilábalás a témája. Először nem tartottam jó ötletnek, de mivel egy vidéki kisvárosban volt, ahol biztosan nagy a nyugalom, belementem.

Sony xperia kijelző javítás Már többször is jártam már Kőszegen, viszont mindig csak átutazóban, még sose aludtam ott. A kolléganőmnek viszont ott élnek a szülei, így a szállás nem is volt kérdés. A workshopra annyira nem is volt kedvem menni, inkább az csábított, hogy kimozdulok otthonról, mégse kerül egy vagyonba. Az első napon turistáskodtam a várban, amit persze rögtön meg is akartam örökíteni egy-egy szelfi formájában, amelynek az lett a vége, hogy kicsúszott a kezemből a telefon, és a középköri várfal tövébe esett. Természetesen ennek nem tudott ellenállni a telefon, és betörött a kijelzője. “Ennél rosszabb már nem is lehet” – gondoltam, hiszen így is van elég bajom, most már a telefont se tudom használni. Ez mondjuk nem volt akkora hátrány, mert túl sokszor néztem meg az exem profilját, vagy olvasgattam a régi üzeneteket.

Persze, nem hagyott nyugodni a dolog, hogy most mi lesz a telefonommal, ezért megkértem a kolléganőmet, hogy segítsen keresgélni az interneten olyan helyet a fővárosban, ahová visszatérve rögtön mehetek. Találtunk egy telefonkijelzo.hu honlapot, aminek az egyik specializációja a Sony xperia kijelző javítás kifejezetten rövid idő alatt. Harminc perc alatt ki tudják cserélni, és már újra használható lesz. Mivel a honlapon láttam, hogy több típushoz nincs raktáron alkatrész, ezért felhívtam őket, hogy az enyémhez van-e. A szervizes srác azt mondta, hogy a következő hét hétfőjére várják az új szállítmányt, amiben lesz belőle. Ez nekem pont kapóra jött, mert akkor a hosszú hétvége után tudok menni hozzájuk. Azon is elgondolkodtam, hogy beszerzek majd egy tokot a megjavított telefonhoz, nehogy még egyszer hasonlóan járjak. Persze, kell nekem annyit szelfizni, amikor valójában senkit nem érdekel, hogy ki hol pózol az országban, vagy a nagyvilágban. Lehet, hogy erről is le kell szoknom, és inkább magamra, a munkára, sőt a lelki életemre kéne koncentrálni. Ebben sokat segített a workshop, mert ott nagy hangsúlyt fektettek az önbizalom újjáépítésébe, ami nélkül nem is lehetne megtenni a következő lépést.

Amíg Kőszegen voltam nem is hiányzott a telefonom, és teljesen nyugodt voltam, hogy hétfőn úgyis megjavítják, és újra használhatom majd. Amint visszaértem a városba, másnap vittem is a Váci útra, ami nekem viszonylag közel van. Ajánlott a szervizes srác a telefonban egy futár szolgáltatást, de inkább elvittem személyesen, mert tudtam, hogy ez belefér még munka előtt. Tényleg fél óra alatt elkészült a telefonom, és miután bekapcsoltam sorra jöttek az üzenetek, nem fogadott hívásokról kapott értesítések. Az exem magasabb fokozatra kapcsolt, és megpróbálta visszakönyörögni magát, mert rájött, hogy én vagyok élete szerelme, és velem akarja leélni az életét. Úgy érzem, hogy, ha nem mentem volna a kolléganőmmel Kőszegre, akkor minden gond nélkül visszafogadtam volna, de így, felturbózva elhajtottam, és megmondtam neki, hogy többé ne merjen keresni, mert ő már nem része az életemnek. És mindehhez kellett egy hétvége, illetve egy törött, nem működő telefon.