Ha a hobbid a szépségápolás, a lakásod legfontosabb helyisége a fürdőszobád

Imádom a lakásom. Két éve vásároltam. Tök jó helyen van, tágas, napos. Szerencsére home office-ban dolgozom már lassan fél éve, szóval pontosan annyi időt tudok itthon tölteni, amennyit szeretnék: azaz sokat.

Akkor persze nem ment minden zökkenőmentes, mikor megvásároltam, eléggé le volt amortizálva ugyanis szegény kecó. Persze tudtam ám, hogy nem állunk a helyzet magaslatán, pont azért tudtam anno olyan olcsón megvenni, mert tudta az akkori tulajdonos is, hogy rendes pénzt bele kell majd fektetni a felújításba.

Igazából ez engem annyira nem is zavart. Az az igazság, még örültem is neki. Jó, hát pénzbe került, az igaz, de így legalább pontosan úgy néz ki a lakás, ahogy én szeretném, és nem úgy, mint ahogy valaki más megálmodta.

A fürdőszobára különösen kényes vagyok. Nagyon szeretem a fürdőszobát, az az egyik kedvenc helyem a lakásban. Nagyon érdekel a divat, a szépségápolás, imádok divatosan öltözni, mindenféle bőrradírokat, arckrémeket, fürdőbombákat, hidratálókat és nem utolsó sorban sminkeket kipróbálni. Mondhatnám, hogy ez a hobbim, de az az igazság, néha sokkal komolyabban veszem, mint a munkámat! (Csak a főnökömnek egy szót se erről… 😊 )

Szóval igen, nekem tényleg nagyon fontos, hogy szuper legyen a fürdőszoba. Itt szoktam a hosszú napok utáni lazító habfürdőmet venni, és itt készülődöm, ha kimozdulunk a barátnőimmel, vagy teszem azt, randizni készülök.

Azt is bevallom, hogy soha nem újítottam fel lakást, szóval nem sok elképzelésem volt arról, hogy hogyan működik ez a dolog. A bátyám felesége profi ebben, de ők meg Svájcban élnek, viszonylag sokat zaklattam skype-on, de az azért mégse ugyanaz, mint személyesen beszélgetni. A barátnőimnek nagyon sok szuper ötlete volt, de annyira különbözőek, és nekem annyira tetszett mindegyik, hogy szinte alig tudtam dönteni. És mivel a fürdőszoba számomra ennyire fontos helyisége egy lakásnak, kábé azt volt a legnehezebb összerakni.

Egyik barátnőm azonban ajánlotta, hogy fürdőszoba-ügyben látogassak el a FürdőSzoba Ötletek weboldalra, mikor ugyanis ők építették a házukat, nagyon sokat segített neki ez az oldal. Én szoktam hallgatni a tanácsokra, szóval még aznak délután felléptem erre az oldalra. És annyira megtetszett! Elképesztő szimpatikus volt, hogy már a kezdőoldalon ott volt egy nagyon szuper kis cikk, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni, mikor az ember fürdőszobát tervez.

Ezeken a pontokon végig haladva, nagyon könnyű volt összerakni, hogy milyennek is szeretném a fürdőszobám. Mindenképp kádat szerettem volna, világos fürdőszobai csempét, és hatalmas tükröt. Mivel pedig imádok sminkelni, az is nagyon fontos volt, hogy nagyon jó legyen a világítás a fürdőszobában. Miután megvoltam az elképzeléseimmel, semmi más dolgom nem volt, mint beküldeni nekik, és várni, hogy megkeressenek egy ajánlattal.

Azóta is nagyon hálás vagyok Fanninak, hogy ajánlotta ezt az oldalt, elképesztően imádom a fürdőszobám, amit sikerült összehozni!