Akkor jó fodrászhoz járni, hogyha az a barátnője az embernek

Nagyon régóta egy fodrász- szalonban járok, nem csak azért, mert nagyon meg vagyok elégedve évek óta a fodrászommal, hanem úgy alakult, hogy annyi ideje járok már hozzá, hogy nagyon jó barátnői viszonyunk lett. Mindent elkövet az egyes alkalmak során, hogy nekem a legjobb, a számomra legjobban álló frizurát vágja le, vagy éppen fesse be a hajamat. Mindenre nyitott, amit kitalálok és viszem neki fényképen, hogy most ilyen fazonú hajat szeretnék. Nem csoda, az évek során megéltünk együtt jó pár stílusváltást, hol rövid, hol hosszú volt a hajam, hol egyenesíteni kellett a hajamat, de akadt olyan kedvem is, amikor megkértem, hogy most göndörítse be. Ő mindig mindenre nyitott volt, de egyre kifejezetten és fokozottan ügyelt, hogy mindig egészségessé varázsolja a hajamat, olyan pakolást rakott rá, mely mélyen hidratálta, a végeiből mindig annyit vágott, hogy a töredezett része eltűnjön, és egészséges voltát mutassa a hajam. Amikor pedig festett is, akkor olyan természetazonos készítményeket használt, mely nem roncsolja a hajszálaimat, és ami számomra és számára is nagyon fontos volt, hogy állatkísérlet mentesen készüljenek a termékek. Előtérbe helyezi minden olyan készítménynél ezt a kritériumot, melyeket rendszeresen napi szinten használ, és jobban is fogy ezáltal. Az évek során ez is közös pontunkká vált, mindamellett, hogy mind a ketten szeretjük a jó, kellemes zenét. Szerencsémre fodrászomnál mindig kellemesen nyugtató, relaxáló zene szokott szólni, ami teljesen feltölt engem is és a többi vendégét is. Ám most valahogy másképpen szólt, valahogyan tisztábban, és a megszokotthoz képest élesebben. Rá is kérdeztem, hogy történt -e valami, vagy másról szól a zene, hogy megváltozott a hangzása, mert eddig tompábban hallottam.

A válasz kisvártatva két hajcsattintás között érkezett is, hogy igen, mivel születésnapja volt, és a barátjával már hosszú ideje együtt vannak, a barátja már nem tudott számára mit kitalálni ajándék gyanánt, így egy bluetooth -os hangszórót kapott ajándékba. Aminek természetesen nagyon örült, mert tényleg szüksége volt már rá, és az üzletben a zene hangzását is feldobja. Nem egy romantikus ajándék, fejtette ki fodrászom, de legalább nagyon hasznos, és így mindig a barátjára gondol egész nap, hogy a tőle kapott ajándékból szól a zene. A bluetooth egyébként tényleg egy nagyszerű találmány, nem csak a hangszórók tekintetében, mert így fodrászomnál is nincs szükség kábelekre, hosszabbítóra. Csak csatlakozik a telefonja a hangszóróhoz bluetooth segítésével és máris szólhat a zene kihangosítva. Nagyon praktikus és ötletes ajándék volt ez a fodrászom barátjától. De hát persze nők révén azt is kibeszéltük, hogy milyen történet fűződik még ehhez az ajándékhoz, amit a fodrászom párja osztott meg a fodrászommal, miután átadta neki az ajándékát.

Picit elveszettnek érezte magát fodrászom barátja, hogy ennyi éve együtt vannak, sok ajándékkal meglepte már fodrászomat, és most ötlete sem volt, hogy mivel tudna kedveskedni neki. Ezért az internetet kezdte el bújni, hogy valami kis ötletet merítsen, minek is örülne a legjobban a barátnője. Sok oldalt meglátogatott, de szinte egyik sem fogta meg nagyon, és nem talált egyik oldalon sem megfelelő ajándéknak valót. Már kicsit kezdett kétségbe esni, hogy most mi lesz, hogy ha időben nem tud találni valami szuper ajándékot, milyen rosszul fog ez esni a fodrászomnak, biztos azt fogja majd gondolni, hogy nem gondolt rá a barátja, vagy azt, hogy esetleg el is felejtette a születésnapját- gondolkodott magában a fodrászom párja-. De mielőtt elérkezett volna az utolsó kétségbeesése, talált egy oldalt, mely kifejezetten arra specializálódott, hogy különböző alkalmakra, születésnap, névnap, évforduló, szóval ezen jeles, ünneplésre okot adó eseményekre gyűjti össze különböző szűrők segítségével az ajándék tárgyakat.

Elmondások alapján, melyek a fodrászom párjának élménybeszámolójára alapszik, az oldal nagyszerűen strukturált, jól átlátható, és mindenki számára kifejezetten könnyedén használható, még az internet és az interneten való rendelésben járatlan emberek számára is.
Szóval ezen a nagyszerű oldalon lehetősége van a nézelődőnek, úgy is ajándékot keresnie, hogy egy sima keresőbe beírja, mint például tette ezt a fodrászom kedvese is, hogy bluetooth, és erre az oldal számos olyan terméket kihoz, mely bluetooth -al működhet. De az oldalnak van egy különlegesebb képessége és szolgáltatása is, mely olyanoknak nagyon hasznos, akiknek tényleg fogalmuk sincs mivel, milyen ajándéktárggyal szeretnék meglepni a szeretett ünnepeltet. Ezt nem teszi másképpen, mint, hogy különböző adatokat, ismérveket kell megadni arról a személyről, akinek ajándékot szeretnénk választani, természetesen semmi személyeskedésbe, illetve túlzott információ megadásra nem kell itt gondolni, csupán a megajándékozni kívánt személy nemére, korára, érdeklődési körére, valamint arra van szükség, hogy milyen alkalom miatt szeretnénk meglepni a szerettünket. Ezen információk megadása után ez a remek oldal, számos terméket hoz fel találatként, amely az ünnepeltre jellemző, megadott hobbihoz tartózó használati tárgyat ajánl, hogy annak a terméknek biztosan örülni fog. Itt lehetősége van az érdeklődőnek, a különböző oldalakról összegyűjtött termékek, használati cikkek között válogatni szemezgetni. Ez az oldal remek lehetőség tényleg azok részére, akiknek jelen pillanatban fogalmuk sincs, hogy milyen ajándékkal lepje meg a megajándékozni kívánt ünnepeltjét.

A fodrászom párja nem ezt a funkcióját használta az oldalnak, hanem simán a keresőjébe írta be a varázs kulcsszót, mert ő addig eljutott a gondolatmenetileg, hogy valamilyen műszaki cikkel szeretné meglepni kedvesét, ezért a kereső funkcióba írta be, hogy bluetooth, és számos találatot kihozott számára az oldal, itt kezdett el szemezgetni, hogy mégis melyik bluetooth készülék lenne a legmegfelelőbb ajándék. Pörgette az oldalakat, majd rátalált a hangszóróra, melyet úgy vélt, hogy örülne neki a kedvese, csak abban nem volt biztos, hogy a számos fajta, teljesítményű, és kinézetű hangszórók közül melyiket is válassza. Ezért összehasonlításba kezdett, természetesen mindent gyorsan kellett neki csinálnia, mivel szorított az idő, és a fodrászom születésnapja közeledett.

De ezen az oldalon még az összehasonlítás is gyorsan megy, mivel be lehet állítani, hogy az adott termékek milyen sorrendben kövessék egymást, például ár szerint növekvő, vagy csökkenő, már ez is egy nagy segítség nem csak a fodrászom barátjának, de minden érdeklődőnek, akik tudják, hogy milyen értékben szeretnének vásárolni. Majd gyors összehasonlításokat tud végezni az oldalon nézelődő, mivel minden termékhez nagyon jó termékleírás és fénykép van mellékelve, ezzel is elősegítve a döntés meghozatalát, ez nagyon vásárlóbarát hozzáállás. Nem csak időt tud megtakarítani az ember ezzel a remek oldallal, mely minden tekintetben formabontó, hanem az elmondások alapján még pénzt is, hogy a termékeket össze lehet hasonlítani, és ár érték arányban a legjobbat tudja magának kiválasztani az érdeklődő.

A fodrászom párja ki is választotta a bluetooth készüléket, rányomott a megrendelés gombra, majd az oldal arra az oldalra navigálta őt, ahol ténylegesen le tudja adni a rendelését, és ahol kérni tudja, hogy a futár hozza ki számára a terméket. Nagyon aggódott, hogy a születésnapig megérkezik e, de minden flottul ment, a termék nagyszerű, az oldal újszerű, ezért mindenkinek csak ajánlani tudják.