A szépségápolás nem működhet vízszerelés nélkül!

A minap épp a szalonomban dolgoztam, amikor csőtörés volt az utcában. Akkor ismertem fel azt, hogy mennyire fontosak a vízvezeték szerelők és azt, hogy mennyire elválaszthatatlan néhány szakmától. Én például pedikűrösként nem tudok víz nélkül dolgozni és nagyon megijedtem, hogy majd le kell mondanom az aznapi összes vendégemet, mert nem tudom majd megcsinálni a lábukat. Szerencsére a vizszereles.net Budapest legjobb szakembereit gyűjtötte össze és nagyon gyorsan ki tudtak jönni a helyszínre. Nem telt el két óra sem és már itt voltak a ház előtt és nekiláttak a csőtörés helyének megállapításához. Ha vízszerelés, akkor válaszd Te is őket, hiszen Náluk gyorsabb és precízebb nem nagyon akad majd!

vízszerelés
A vízszerelés nagyon nehéz, viszont a megfelelő szakembernek gyerekjáték!

Mi volt az első benyomásom?

Őszintén megvallva, nem gondoltam, hogy ilyen hamar ki fognak érni. Elvégre ez mégis csak a főváros és egy nagyon forgalmas környéken van a szalon. Szinte esélytelennek gondoltam azt, hogy az SOS helyzet ellenére 1-2 óra altt kiérjenek hozzánk és megkezdjék a munkát. Azonban a legnagyobb örömömre tévedtem és mire végeztem a vendégem mind a tíz lábujjával már ki is ért a profi csapat és megkezdték a feltérképezést. Mivel ilyen gyorsan kiértek, így nem mondtam le a következő vendégemet, hiszen még pont meg tudtam oldani a vízutánpótlást. 1-2 óra alatt csak végeznek nem?

Legnagyobb meglepetésemre nem kellet felbontaniuk az utat, mivel egy nagyon modern szerkezettel fel tudták térképezni a csőtörés helyét anélkül, hogy mindent szét kellett volna rombolni és nagy zajt csaptak volna. Nagyon pozitív volt ez is bennem, mert nagyon nem szerettem volna olyan hangos körülmények között dolgozni, mintha éppen egy építkezés kellős közepén lennék.

Ez a nagyon komoly kamera akár fél méter pontossággal is meg tudja határozni a csőtörés helyét, így csak ott kell bontaniuk, ahol már tényleg sikerrel fogják megtalálni a gondot. Nem kell úgy cselekedni, mint néhány évvel ezelőtt, amikor az utca egyik végétől a másikig fel kellett ásni mindent, hogy megtalálják, hogy hol is repedt meg a vízvezeték.

A vízszerelés gyors és hatékony volt

Nem csak a helyszínre érkezés volt profikat megszégyenítően gyors, de még a hiba orvoslása is. Könnyen meglelték a lyukas helyet a csövön és gyorsan fel is bontották a cső felett lévő földet. Ezt követően jöhetett a tömés és illesztés, az is nagyon gyorsan. A vízszolgáltatás kimaradása így alig volt pár óra, nem csak én voltam nagyon elégedett a munkával, de mindenki a környéken. Többen is elkértük a szerelők névjegyét, hogy a bajban mindig kéznél legyenek.

Amikor estére végeztem az utolsó vendégemmel is, úgy döntöttem, hogy felnézek már a vizszereles.net oldalára. Kiderült, hogy ezek a szuper szakemberek nem csupán vízszereléssel, hanem sokkal több dologgal is foglalkoznak. A szolgáltatások palettája rendkívül széles és még a többi, kapcsolódó területen is rendelkeznek szaktudással és tapasztalattal. Ez mind ahhoz járul hozzá, hogy az ügyfelek magas igényeit maradéktalanul ki tudják elégíteni.

Tudtad, hogy ezek a szuper szakemberek nem csak Budapesten, de Pest megyében is elérhetők? Sajnos a szolgáltatásaik nem országos szintűek, de remélem, hogy a jövőben vidékre is eljutnak vagy pedig hasonló kiváló szakemberek lesznek/vannak a többi nagyvárosban is, hiszen minden közösség megérdemli ezt a magas színvonalú szolgáltatást.

Pontosan mi mindennel is foglalkozik a vizszereles.net?

Mint már említettem: rengeteg minden található meg a portfóliójukban. Többek között a duguláselhárítás és ahogy a kis történetem igazolja: csőtörés helyének felkutatása és a csőtörés orvoslása. Ezek mellett komplett vízvezeték rendszert is kiépítenek kérésre, továbbá karbantartással is foglalkoznak. Ez azért is fontos, mert ugyebár mindig a megelőzés és a folyamatos állapotfelmérés a legfontosabb. Ha mindig leellenőriztetjük a csöveinket, akkor egészen biztosan nem fog minket váratlan “meglepetés” érni, ami mondjuk egy csőtörés formájában mutatkozhat meg.

Ezeken kívül csatornázással is foglalkoznak – ha már a vízvezeték rendszer kiépítésével is, mindezek mellett pedig akár a fűtésrendszerünk kiépítését is rájuk bízhatjuk nyugodtan. Még ebben is otthon vannak, megáll az ész! Hogy lehet ennyire érteni mindenhez a vízszereléssel kapcsolatban? Bármilyen segítségre is van szükségünk, ők akár 1-2 óra alatt a helyszínen teremnek és elvégzik a kért karbantartást, tisztítást, javítást vagy pedig cserét. Csöpög a csap, nem megy le a WC vagy éppen eltört a csőm a kertben? Bármit meg tudnak oldani és nagyon profin, gyorsan és az áraik is barátiak az általuk szolgáltatott magas minőséghez képest.

Nagyon örülök egyébként annak, hogy pont “beléjük futtam”, mégha csak egy ilyen kis szerencsétlenség kapcsán is. Évek óta panaszkodik a barátnőm arra, hogy nem jók a csövek a házban, lassan megy le a víz a mosogatóban, illetve néha vissza is jön. Pont ők lesznek szerintem a megfelelő szakemberek, így miután elmentek és magam lehettem, az volt az első, hogy szóltam a barátnőmnek, hogy megtaláltam a megoldást a problémájára. Oda meg vissza volt az örömtől és fel is vette velük a kapcsolatot, hogy kaphasson egy mihamarabbi időpontot.

Mindenben tudnak segíteni

A barátnőm is csupa öröm volt és hála, nagyon boldogan hívott fel elújságolni a tapasztalatait. Nagyon hamarra kapott időpontot és pontosan a helyszínre érkeztek a szakemberek. Jó megjelenésű, intelligens szerelők voltak, akik végighallgatták és figyelemmel mindent körbevizsgáltak. Kitisztították a csöveket és a kamerájukat is használták, hogy leellenőrizzék, nem-e szivárog valahol a víz, illetve minden cső megfelelő állapotban van-e. Adtak tanácsot is a karbantartással kapcsolatban és elmondták, hogy pontosan hol keresendő a probléma és hogy lehet mindezt orvosolni.

Nagyon korrektek voltak és nem próbálták átverni mindenféle szakszavakkal ismerősömet. Megnyugtatták, hogy nagy aggodalomra semmi ok, ki kell mindent tisztítani és el kell végezni mindig majd az időszakos karbantartást és nem lesz gond. Nem kértek el csillagászati összegeket sem és nagyon hamar kint voltak, pedig Pest megyének egy kicsit távolabb eső részén lakik az ismerősöm. El is tette ő is a számukat, hiszen egy jó vízszerelőre mindig szükség van és ez a csapat nem csak, hogy jó, egyszerűen pazar!

Összességében elmondhatom azt, hogy nem csak nekem vannak végtelenül pozitív tapasztalataim a vízszerelés szakembereivel, hanem minden ismerősömnek, akik találkoztak velük. Korrekt, gyors, pontos és intelligens csapat. Széles a szolgáltatások palettája és mindent profi módon végeznek el. Nem hagyják a munkát félbe vagy másnapra, mindent a helyszínen orvosolnak gyors helyzetfelismerő és probléma megoldó képességüknek köszönhetően. Nagyon hálás vagyok ennek a szuper csapatnak és úgy sejtem, hogy még több ismerősöm fogja hálával emlegetni a nevemet, ha nekik is gondjuk lesz majd egyszer a vízvezetékekkel.

Látogass el az oldalukra Te is és informálódj mindenről velük kapcsolatban. Minden hasznos tudnivaló ott van a honlapon és csak egy klikkelésre vagy attól, hogy felvegyél a telefonkönyvedbe egy nagyon jó szolgáltatót! Mire vársz hát?