Az rdealer.hu-n találtam meg a tökéletes italhűtőt a nyaralónkba

Szeretem a női magazinokat. És nem csak a szépségápolással kapcsolatos cikkek miatt. Hanem azokért is, amik például lakberendezéssel foglalkoznak, és azt mutatják meg, mennyi mindent ki lehet hozni egy-egy térből egy kis kreativitással. Az egyik kedvenc női magazinom ihlette például a balatoni nyaralónk konyhájának felújítását. A munkálatok mostanra szinte teljesen elkészültek. Már csak néhány apróságra van szükség. Például egy olyan mutatós italhűtőre, amilyet szintén egy női magazin egyik oldalán láttam.

Amikor egy vendéglátásban dolgozó ismerősömnek megmutattam, hogy milyen italhűtőről álmodom, azt mondta, szerinte leginkább vendéglátóiparhoz kapcsolódó oldalakon találhatok olyat. Ajánlott is egy weboldalt, ahol megtalálhatom a tökéletes italhűtőt, az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalt, amire rá is kerestem.

Lelj rá itt a tökéletes italhűtőre: Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon főleg vendéglátóhelyek számára ajánlott italhűtő berendezéseket, hűtőközegeket találunk. De a termékek egy része természetesen egyszerű konyháknak vagy étkezőknek is méltó kiegészítője lehet, így szerintem én is megtalálom itt a megfelelő darabot.

Italhűtő, borhűtő | Dealer - Gastro & Ice Dealer

Az eszközök között találhatunk új és használt eszközöket is. Az oldalon főleg olyan kisebb és nagyobb italhűtőket találunk, amelyeket könnyűszerrel beépíthetünk egy bárpult alá is. De vásárolhatunk kifejezetten palackozott borok hűtésére alkalmas berendezést is.

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon részletesen megismerkedhetünk az egyes termékekkel. Ebben egyrészt segít az, hogy kivétel nélkül minden termékhez tartozik kép. Másrészt pedig az, hogy rövid szöveges leírás is szerepel mellettük, amiből minden fontos adat kiderül. A termékek árával kapcsolatban pedig akár e-mailben, akár telefonon érdeklődhetünk.

Az rdealer.hu akkor is jó választás, ha nem italhűtő kell

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldal egyébként az rdealer.hu weboldalhoz tartozik, ami az Rdealer Group nevű cég weboldala. A cég elsősorban vendéglátó egységek számára szükséges elektronikai eszközöket, és egyéb fontos berendezéseket forgalmaz. Segítségükkel könnyűszerrel lecserélhetünk néhány gépet például egy cukrászdában vagy pizzériában. De akár azt is megtehetjük, hogy felszerelünk egy ilyen helységet minden szükséges eszközzel, teljesen az alapoktól kezdve.

Az rdealer.hu-nál ugyanis minden szükséges eszköz megtalálható, amire csak szükség lehet az ételek és italok előkészítésétől kezdve a konkrét étel- és italkészítés gépein át a tárolás és mosogatás eszközeiig.

A konyha felszerelése mellett az rdealer.hu segítségével maga az üzlet is felszerelhető olyan eszközökkel, mint például a fagylaltvitrin vagy a jégkásakészítő gép.

Röviden tehát, ha bármilyen elektronikai cikkre van szükség egy vendéglátóhely konyhájában, az rdealernél nagy eséllyel be tudjuk azt szerezni. A cég által forgalmazott gépekről érdemes tudni azt, hogy egytől egyig kiváló eszközök (nagy részük prémium olasz gyártmány), amelyeket hatékony és tartós munkavégzésre terveztek.

Kezdő vagy? Olvasd az rdealer.hu blogját!

Az rdealer.hu akkor is hatalmas segítség tud lenni, ha esetleg csupán kezdő szinten vagy a vendéglátóipari eszközök témakörében. A weboldalon ugyanis fut egy folyamatosan frissülő, újabb és újabb cikkekkel jelentkező blog is.

Itt elsősorban kiemelt minőséget képviselő gyártókkal, és az általuk gyártott termékekkel ismerkedhetünk. A cikkek olvasgatásával értékes információkat halmozhatunk fel. Valamint elsajátíthatunk olyan tippeket és trükköket, megismerhetünk olyan szempontrendszereket, amelyek segítenek egy-egy eszköz (pl. a megfelelő ipari mosogatógép) kiválasztásánál.

Összességében tehát az rdealer.hu azok számára hasznos weblap, akik vagy már vendéglátásban utaznak, vagy éppen készülnek belevágni egy bármilyen típusú vendéglátóhely megnyitásába. Ha illik rád ez a leírás, és szükséged is van valamilyen eszközre, ne habozz! Keresd fel az oldalt, náluk ugyanis garantáltan szakszerű segítséget kapsz majd, bármi legyen is a kérdés vagy a probléma.

(Természetesen keresheted őket akkor is, ha hozzám hasonlóan kicsit nagy álmokkal és nagy konyhával rendelkező magánember vagy!)