A szépség belülről fakad, kár, hogy nem így van ez a gyakorlatban

Mai napig emlékszem, amikor anyukám azt mondta nekem, hogy ne csúfoljam a lányokat, azzal, hogy csúnyák, mert mindegyik szép belülről és azt kell meglelni bennük. Ezzel a kijelentéssel elvágta az esélyeimet a női nemnél egy időre, mert fogalmam nem volt, hogy most akkor mi is a helyzet. Az is zavart volt a történetben, hogy mihelyt elmondta ezt, elment a fodrászhoz, hogy csinosítson magán egy üzleti vacsora alkalmából. Ha szükséges a küllem, akkor miért fontos a belső, miért nem csúfolhatok emiatt másokat, teljes zavarodottság, ezért inkább mentem a haverokkal katonásat játszani.

motorosbolt
motorosbolt

Mára azért összeállt a minden a fejemben és ennek köszönhetően szereztem is egy barátnőt, akit eszem ágában nem állt sose kicsúfolnom, mert számomra gyönyörű. Ő meg imádja a motoros pasikat, tehát akkor ez is egy összhang, két ember, aki a külsőségeket kedveli, valahol meg is érti egymást, legalább nem gáz ha sokat költünk karácsonykor. Igazi 21. századi kapcsolat, felszínesség meg rongyrázás!

Viccet félretéve, karácsonykor tényleg olyan dolgokat ajándékozunk a másiknak, ami általában egy belső értékeket preferáló párnál egy gúnnyal ér fel. Legtöbbször kondi bérlettel lepjük meg egymást, mert mindkettőnk elvárja a másiktól a jó megjelenést.

Most karácsonyra, viszont szeretnék valami motoros kiegészítőt venni neki, hogy a csodálatos alkata feltűnő legyen, mondjuk egy feszes motoros bőrszerkóban! Fel is hívták ismerőseim egy jó motoros boltra a figyelmem, ahol könnyedén, akár otthon a karosszékből is el tudom intézni az ajándékok beszerzését. Hiszen mi jobb ajándék lehetne egy motoros barátnőnek, mint a hobbihoz tartozó kiegészítők!

Nagyon örülök, hogy adunk a külsőségekre, mert nem vagyok az az érzelgős fajta, ezért jobb elbeszélgetni a divatról, meg kinevetni a fura figurákat az utcán. Számomra ez a lelki béke, meg az amikor látom őt felpattanni a kétkerekű jószágra!

Az a kép valami fantasztikus, életem két szerelme egymáson! A ti fantáziátok is beindult biztos! Aztán én is csatlakozok, az egyik alattam a másik pedig szorosan hozzám bújik és meg sem állunk a csúcsig, persze csak akkor, ha éppen egy hegyre tartunk fel. Egyébként a nyári naplementében szeretünk a legjobban nekiindulni. Nincs cél, csak megyünk, ha kell megállunk, ha kell mutogatunk másoknak, aztán ha már elég messze járunk és az idő is késői, kiveszünk egy szobát és két dupla whiskey közt megtárgyaljuk az élet jelentéktelen dolgait.

Lehetséges szerencsés vagyok, hogy gyerekkoromban összezavartak a külső, belsőszépség dologgal, viszont nem gondolom túl. Bár lehet hamar megtaláltam a megfelelő párt magam mellé és ezt nem a motorra értem! Mert a motor számomra több mint egy pár. Egy biztos pont! Ezért kizárólag csak a legjobb motorosboltból vásárolok, hogy méltó legyek, hogy ráülhessek!