A tárhely bérlés luxus volt, mostmár bárkinek elérhető

Ha azt mondtam volna régebben valakinek, hogy béreljünk tárhelyet, teljesen kiakadt volna. A tárhely bérlés egy pár éve még igazi luxuscikknek számított, de ahogyan a technika egyszerűsödött, úgy az árak is szépen lejjebb kúsztak.

tárhely bérlés
tárhely bérlés

A korábban luxuscikknek elkönyvelt tárhely bérlés most már egy teljesen hétköznapi dologgá vált. Sokkal szélesebb vevőkörnek elérhető, hála a rackforest.hu oldalnak.

Az oldalon már egészen kedvező áron lehet 1 GB tárhelyet vásárolni, amihez 5 domain csatlakoztatható. Rugalmasan lehet változtatni a csomagokat, aki az egyik hónapban még a legalapabb csomagot kérte, a következő hónapban kérhet egy akár 50 vagy 150 GB-os tárhelyet is legközelebb.

A rackforest-nél ebből is látszik, hogy a tárhely bérlés feltételeit tulajdonképpen a folyamatosan változó vevői igények szerint alakították ki.

Nem véletlen ez a rugalmasság, hiszen általában egy induló honlapnak nincs még ezer látogatója sem. Az egyes csomagok pedig magukba foglalják, hogy hány látogatót tudnak kiszolgálni egyszerre. Amikor a honlapunk látogatottsága megközelíti, vagy eléri ezt a számot, akkor érdemes egy nagyobb csomagra váltani annak érdekében, hogy megfelelően működjön és mindenkit ki tudjon szolgálni, aki a honlapra téved.

A rackforest.com egyébként szerintem az egyik legkorrektebb, legmegbízhatóbb cég, aki tárhely bérbeadással foglalkozik. Nagyon felhasználóbarát felületet használ és nagyon ritkák a leállások, ha bármilyen hiba adódik, azt azonnal orvosolják a zavartalan működés érdekében.

Nagyon lelkiismeretesen dolgoznak, ár-érték arányban is nagyon jók a szolgáltatásaik.

Én is nemrég váltottam át rájuk, az otthoni felszerelésem nem volt már elég ahhoz, hogy zavartalanul működjenek a honlapjaim, de az itteni webtárhely lehetővé teszi, hogy báminemű komplikáció nélkül lehessen böngészni rajtuk.

Az ügyfélszolgálat általában mikor kerestem őket, mindig a rendelkezésemre állt, így nekem semmi panaszom nincsen erre a cégre. Nekem is egy kedves barátom ajánlotta, mikor arról panaszkodtam neki, hogy a túl sok látogatót már nehezen bírja a honlapom és amúgy is kezdem kinőni a rendelkezésemre álló tárhelyet.

Ő már évek óta a rackforest szolgáltatásait használja, így adok a véleményére, ha rossz lenne, már tapasztalta volna. Azt mondta, ez a legjobb, amit eddig próbált.

Én csak most álltam át erre a korábbi luxuscikkre, remélem nekem sem lesz panaszom rá.