Használj Te is hangtálat, mint ahogy azt én is teszem!

Minden ember életében fontos a szépségápolás. Mindegy, hogy férfiak van szó, vagy esetleg nőkről. Mindannyian szeretünk jól kinézni. Szeretjük, ha megnéznek minket és megdicsérnek. Szeretjük, ha mosollyal távozhatunk a lakásból, miután megnéztük magunkat a tükörben. Ha valaki jól érzi magát a bőrében, a kisugárzása is sokkal jobb. Elégedett önmagával, így nincs rajta nap, mint nap az a nyomás, hogy elégedetlen, ezen és ezen változtatni kéne, nem tetszik neki a haja, a szemöldöke, szeretne lefogyni, és még sorolhatnám órákon keresztül.

Persze ennek az elégedettségnek egészséges szinten kell maradnia, ha valaki már túl öntelt és mást sem csinál egész nap, mint nézegeti magát a tükörben, a kirakatban, vagy éppenséggel az evőkanál hátuljában, akkor ott már gondok vannak.

Ahhoz, hogy megőrizzük a szépségünket, egészségesek legyünk, sokat kell tennünk érte. Ehhez számtalan kozmetikum, krém, tabletta áll a rendelkezésünkre. Az én fürdőszobám is tele van mindenféle termékkel. Szeretem a krémeket, szeretem sminkelni magamat. A sminkelés és a fotózás a hobbim, így képben kell lennem az új márkákkal, trendekkel és minden egyébbel.

Azonban ahhoz, hogy valaki elégedett legyen magával, nem csak az számít, hogy hogy néz ki. Testileg-lelkileg egészségesnek kell lennünk. Ezt az állapotot megelőzni ebben a világban elég nehéz. Minden korosztálynak megvan a saját nehézsége, amivel meg kell küzdenie az életben. Sok a stressz, nagy a rohanás, és mindig van valami, ami nem jó. Amin változtatni kell, amit meg kell oldani, amit el kell intézni. Az embernek szinte egy perc nyugalma sincsen. Csörög a telefon éjjel-nappal, szirénáznak minden nap, az autósok dudálnak, a szomszédok ordibálnak, zúg a porszívó, csenget a postás. Szinte sosincs nyugalmunk.

Már pedig az embernek szüksége van a nyugalomra, muszáj, hogy legyen egy olyan alkalom, amikor az ember ki tudja magát pihenni, amikor ki tud szabadulni a hétköznapokról, és amikor ki tudja egy kicsit fújni magát. Minél jobban stresszeljük magunkat, annál hamarabb és könnyebben fogunk kiégeni, és ez a sok stressz olyan betegségeket okozhat, amivel, ha nem foglalkozunk, hamar átválthat egy igen komoly betegségbe, és akkor már csak azt vesszük észre, hogy lábra állni sem tudunk, annyira kimerültünk és betegek lettünk.

Hogy ezt elkerüljem, kitaláltam, hogy teszek valamit azért, hogy ne csak a külsőm tündököljön, hanem a lelkem is. Engem is sok stressz ér, nagy a hajtás, még annak ellenére is, hogy még egyelőre fiatalnak mondhatom magam. Kitaláltam tehát, hogy hangtálakat fogok használni. A hangtálak nyugtató hatásúak és már annyira elterjedtek mindenhol, hogy csodálkozom, ha még valaki nem hallott róla.

Ezeknek a hangtálaknak olyan hatásuk van a szervezetünkre, amiktől megnyugszunk, kicsit ki tudunk kapcsolni, ezáltal a hajtást is jobban bírjuk. Elmondjam, miről is van szó?

Mint azt, ahogy már a biológia órán is tanultuk, a testünk nagyjából 70 százalékban vízből áll, ez pedig azt jelenti, hogy a víz körülbelül négyszer jobban vezeti a hangot, mint a levegő. Vagyis a hangtálaknak a rezgései jótékony hatással vannak a szervezetünkre, gyorsan eljuttatja a testünk minden pontjára ezeket a rezgéseket.

Mikor először hallottam erről, kicsit szkeptikus voltam, ugyan tanultam a leírtakat biológia órán, képben vagyok, hogyan működik a testünk, azonban nem igazán értettem, hogy a hangtálak használata hogyan lehet jótékony hatással rám. Engem érdekelnek az új dolgok, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Találtam egy oldalt, ami már első ránézésre is nagyon szimpatikusnak tűnt nekem. Jó a felépítése, és a termékeik igazán jó áron kaphatóak. Arról meg még egy szót sem ejtettem, hogy milyen kiváló választékkal rendelkeznek. Szóval vettem tőlük hangtálat. Először csak egyet, hogy kipróbálhassam. Tudod, mi lett a vége? Annyira bejött, hogy odaajándékoztam anyukámnak és előírtam neki a kötelező hangtál használatot. Majd persze egyből vettem magamnak egy másikat. Sőt, igazából azóta már négy hangtálam van otthon. De ezt nem hangoztatom annyira a családban, mert a végén még mindenki rám szállna és tőlem akarnák őket kölcsönözni. Nem vagyok irigy, de már rituálészerűen tudom, hogy mikor melyiket akarom használni, így aztán inkább megveszem nekik ajándékba, de szeretném, ha a sajátjaim nálam maradnának.

Szóval azóta az életemet nem tudom elképzelni a hangtálak nélkül és már annyi embernek ajánlottam a használatát, hogy a két kezemen meg sem tudom már számolni. Van, aki megfogadta a tanácsomat, van, aki nem, de még gondolkozik rajta. A hozzám közel álló emberek látják, milyen jó hatással van a lelkemre és az egészségemre is a hangtálak használata, így ők pontosan emiatt nem is kételkedtek és vettek maguknak is hangtálat. Szerintem teljesen megéri. Te használtál már hangtálat?